Valomainostuotteet

GE LED moduulit

GE Tetra® LED TuotteetGE Tetra® LED valojärjestelmä
Intertrafo on GE:n virallinen maahantuoja. Sopimukseemme kuuluu Suomen lisäksi Viro, Latvia ja Liettua. Varastoimme GE:n LED- tuotteet Turussa, tilaukset toimitamme varastostamme asiakkaillemme lyhyellä toimitusajalla.

 

Vuonna 1879 Thomas Alva Edison keksi, tai oikeammin kehitti, ensimmäisen toimivan hehkulampun ja patentoi sen. Keksintö mullisti täysin nykyisen maailman: enää ihmisen ei tarvinnut olla pimeässä, vaan hän saattoi valaista tehokkaasti mitä vain, milloin vain ja missä vain, pimeys ei ollut enää rajoite. Keksintöä seuraavana vuonna Edison perusti Edison General Electric Company’n, joka tunnetaan nykyisin nimellä The General Electric Company (GE).
Keksintönä hehkulamppu ei suinkaan ollut sattumaa, vaan pitkäjänteisen tutkimus- ja kehitystyön tulosta. Kuten keksijä on itse aikoinaan todennut: ”Nerous on prosentin verran inspiraatiota ja yhdeksänkymmentäyhdeksän prosenttia hikoilua.” Perustamisestaan asti tämä ajatus on ollut keskeisellä sijalla GE:n määrätietoisessa ja tinkimättömässä kehitystyössä innovatiivisten, edistyksellisten ja laadukkaiden tuotteiden parissa. GE onkin nykyisin yksi maailman suurimmista yrityksistä ja sillä on tuhansia teknisiä patentteja.

Tetra® LED valojärjestelmä

GE:n valotekninen osaaminen on ollut perustamisestaan lähtien aikaansa edellä. Sitä se oli myös jo vuonna 1962, jolloin GE toi markkinoille ensimmäisen käyttökelpoisen LEDin. Nyt yli neljä vuosikymmentä myöhemmin ja tuhansien ”hikoiltujen” kehitystyötuntien tuomalla taidolla ja kokemuksella GE:n LED tekninen osaaminen on yhä muita edellä ja jota muut yrittävät imitoida.

Tetra® LED Valojärjestelmän tuotteet ovat pitkälle kehitettyjä ja edustavat alan ehdotonta huippua. Niiden suunnittelun ja valmistuksen lähtökohtana on korkea laatu ja tehokkuus, pienimmistä komponenteista lähtien. GE LED chipit valmistetaan huipputarkkuudella ja testataan huolella ennen lopputuotteeseen valintaa, vain parhaat valitaan. OptiLens™ linssitekniikka maksimoi LEDien suorituskyvyn ja jakaa valon tasaisesti ja optimaalisesti kohteeseen. Laadukkailla johtimilla varustettu painevalettu moduulirakenne suojaa LEDejä kolhuilta, lialta ja kosteudelta sekä johdattaa LEDien tuottaman lämmön pois. Tiukoilla laatuvaatimuksilla saavutetaan tuote, jolla on minimaallinen energian kulutus sekä maksimaallinen valontuotto ja luotettavuus.

Ota yhteyttä