Yritys

Intertrafo on vahvan kokemuksen ja erikoisosaamisen omaava suomalainen muuntajavalmistaja

Intertrafo suunnittelee ja valmistaa muuntajia, kuristimia, teholähteitä, verkkolaitteita sekä edellä mainittuja tuotteita sisältäviä osakokonaisuuksia.

Vankka erikoisosaamisemme mahdollistaa innovatiiviset ja asiakkaan erityistarpeisiin optimoidut tuotteet ja toimitukset

Intertrafo on ainoa yritys Suomessa, joka valmistaa tarkkuutta vaativia audiomuuntajia

Erityisosaamisestamme kertovat myös tiukat turvallisuusnormit täyttävät lääkintä- ja leikkaussalimuuntajat sekä erittäin vaativiin olosuhteisiin soveltuvat laiva-, rautatie- ja meriteollisuuden tuotteet. Laajan vakiotuotevalikoiman lisäksi tarjoamme yksilöidyt asiakaskohtaiset tuotteet asiakkaillemme. Tuotteemme tunnetaan innovatiivisuudesta, korkealaatuisesta sekä viimeistellyistä yksityiskohdista aina ulkoasua myöten.

Toimitamme tuotteita globaalisti

Toimimme kansainvälisillä markkinoilla ja valmistamme yhteistyökumppaneiden avulla asiakkaan vaatimusten mukaiset tuotteet kilpailukykyisesti. Asiakaskuntamme koostuu pääosin sähkö-ja elektroniikka-alan sekä rakennusteollisuuden yrityksistä.

Olemme osa Tampereen Sähköpalvelua, joka kuuluu Addtech Groupiin

Intertrafo Oy on osa Tampereen Sähköpalvelu Oy:tä (TSP Oy), joka kuuluu ruotsalaiseen pörssinoteerattuun Addtech Groupiin. Yritysoston myötä induktiivisten tuotteiden valikoima laajenee, mikä merkitsee monipuolisempaa palvelua asiakkaille.

Addtech muodostuu noin 140 itsenäisestä tytäryhtiöstä. Tämä tarkoittaa, että päätökset yhtiöiden toiminnasta tehdään lähellä niiden markkina-alueita. Addtech yhdistää pienyrityksen joustavuuden, yksilöllisyyden ja tehokkuuden suuryhtiön resursseihin, verkostoihin ja pitkäjännitteisyyteen.

Toimintamme perusta

Laadukkaat tuotteet

Tarjoamme pitkäikäisiä ja laadukkaita tuotteita sekä ratkaisuja asiakkaiden tarpeisiin.

Innovatiiviset ratkaisut

Erikoisosaamisemme mahdollistaa innovatiiviset ja asiakkaan erityistarpeisiin optimoidut tuotteet.

Asiakaslähtöinen palvelu

Suunnittelemme ja kehitämme tuotteet yhteistyössä asiakkaiden kanssa ja olemme tiiviisti mukana tuotekehitysprosesseissa.

Toimitusketjun hallinta

Teemme yhteistyötä luotettavien toimittajien ja alihankkijoiden kanssa sekä otamme huomioon vaadittavat ympäristövaatimukset. Jatkuva toimintamme uudelleen arviointi tehostaa tuotantoa ja parantaa tuotteiden laatua.

Joustava ja ammattitaitoinen tuotanto

Joustava ja ammattitaitoinen tuotantomme mahdollistaa tuotteiden tehokkaan valmistuksen ja nopeat toimitukset.

1-vaiheiset interMARINE muuntajamme ovat DNV tyyppihyväksyttyjä

Osoituksena tuotteidemme korkeasta laadusta ja luotettavuudesta 1-vaiheiset interMARINE muuntajamme ovat DNV tyyppihyväksyttyjä.

Ota yhteyttä