Intertrafo Logo
FI | EN

Uutiset

Yrityskauppatiedote

Yrityskaupan myötä Intertrafo Oy siirtyy osaksi Tampereen Sähköpalvelu Oy:tä (TSP Oy), joka kuuluu ruotsalaiseen pörssinoteerattuun Addtech Groupiin. Lue lisää »

11.04.2022

UL/CSA hyväksytyt muuntajat valikoimaan

UL/CSA hyväksytyt muuntajat valikoimaan Lue lisää »

04.01.2019

1-vaiheiset interMARINE-muuntajat DNV GL tyyppihyväksyttyjä

interMARINE tuoteperheemme 1- vaiheiset 50-2400VA muuntajat ovat nyt DNV-GL tyyppihyväksyttyjä. Lue lisää »

24.08.2017

Tilaukset ja Myyntisales@intertrafo.fi
+358 2 244 2111 (tel)

Intertrafo Oy 

Intertrafo – ratkaisuja muuntuvaan maailmaan.

Vuonna 1978 perustettu Intertrafo Oy suunnittelee, valmistaa ja valmistuttaa muuntajia, kuristimia, teholähteitä ja verkkolaitteita sekä edellä mainittuja komponentteja sisältäviä osakokonaisuuksia. Laajan optimoitujen vakiotuotteiden valikoiman lisäksi asiakasräätälöidyt tuotteet muodostavat merkittävän osan tuotannostamme.

Intertrafo on vahvan kokemuksen ja erikoisosaamisen omaava, aidosti suomalainen muuntajavalmistaja. Tuotteemme tunnetaan innovatiivisuudesta, huolellisesta työstä sekä viimeistellyistä yksityiskohdista aina ulkoasua myöden. Valmistamiemme tuotteiden laatu ja luotettavuus tunnustetaan Suomessa ja ulkomailla niin perinteisten kone-, laite- ja keskusvalmistajien parissa kuin laivateollisuudessakin ympäri maailman. Asiakaslähtöinen palvelu ja toimitusvarmuus ovat toimintamme kulmakiviä.

Yrityksen juuret lepäävät syvällä perinteikkäässä turkulaisessa muuntajaosaamisessa ja ne voidaan epäsuorasti johdattaa jopa legendaariseen ASA-radioon asti: Intertrafo onkin ainoa yritys Suomessa, joka valmistaa herkkiä ja tarkkuutta vaativia audiomuuntajia. Erityisosaamisesta kertovat myös tiukat turvallisuusnormit täyttävät lääkintä- ja leikkaussalimuuntajat sekä erittäin vaativiin olosuhteisiin soveltuvat laiva- ja meriteollisuuden tuotteet.

Asiakaskuntamme koostuu pääosin teollisuus-, elektroniikka- ja rakennusteollisuuden yrityksistä. Toimimme myös kansainvälisillä markkinoilla ja osa tuotteistamme on mahdollista valmistaa yhteistyökumppaneillamme maissa, joissa tuotantokustannukset ovat alhaisemmat. Siten pystymme tarjoamaan asiakkaillemme selkeän kilpailuedun.

 

 

 

 

 

 

   
Tekniset tiedot
Mitat
Graafit
Taulukot
Kuvat
Intertrafo Oy | Unkarinkatu 16, 20750 Turku | Puh (02) 2442 111 | Fax (02) 2442 350