Intertrafo Logo
FI | EN | RU

Uutiset

UL/CSA hyväksytyt muuntajat valikoimaan

UL/CSA hyväksytyt muuntajat valikoimaan Lue lisää »

04.01.2019

1-vaiheiset interMARINE-muuntajat DNV GL tyyppihyväksyttyjä

interMARINE tuoteperheemme 1- vaiheiset 50-2400VA muuntajat ovat nyt DNV-GL tyyppihyväksyttyjä. Lue lisää »

24.08.2017

Uuden Lastensairaalan lääkintämuuntajatoimitukset hyvässä vauhdissa.

Intertrafo toimittaa suojaerotuslääkintämuuntajat Uuteen Lastensairaalaan. Lue lisää »

23.05.2017

Tilaukset ja Myyntisales@intertrafo.fi
+358 2 244 2111 (tel)

GE LED moduulit 

Intertrafo on GE:n virallinen maahantuoja. Sopimukseemme kuuluu Suomen lisäksi Viro, Latvia ja Liettua. Varastoimme GE:n LED- tuotteet Turussa, tilaukset toimitamme varastostamme asiakkaillemme lyhyellä toimitusajalla.

GE Tetra® LED Tuotteet
GE Tetra® LED valojärjestelmä
GE Tetra Minimax Led moduulit GE Tetra Max LED moduulit
GE TETRA LED Tape
Vuonna 1879 Thomas Alva Edison keksi, tai oikeammin kehitti, ensimmäisen toimivan hehkulampun ja patentoi sen. Keksintö mullisti täysin nykyisen maailman: enää ihmisen ei tarvinnut olla pimeässä, vaan  hän saattoi valaista tehokkaasti mitä vain, milloin vain ja missä vain, pimeys ei ollut enää rajoite. Keksintöä seuraavana vuonna  Edison perusti Edison General Electric Company’n, joka tunnetaan nykyisin nimellä The General Electric Company (GE).

Keksintönä hehkulamppu ei suinkaan ollut sattumaa, vaan pitkäjänteisen tutkimus- ja kehitystyön tulosta. Kuten keksijä on itse aikoinaan todennut: "Nerous on prosentin verran inspiraatiota ja yhdeksänkymmentäyhdeksän prosenttia hikoilua." Perustamisestaan asti tämä ajatus on ollut keskeisellä sijalla GE:n määrätietoisessa ja tinkimättömässä kehitystyössä innovatiivisten, edistyksellisten ja laadukkaiden tuotteiden parissa. GE onkin nykyisin yksi maailman suurimmista yrityksistä ja sillä on tuhansia teknisiä patentteja.

Tetra® LED valojärjestelmä

GE:n valotekninen osaaminen on ollut perustamisestaan lähtien aikaansa edellä. Sitä se oli myös jo vuonna 1962, jolloin GE toi markkinoille ensimmäisen käyttökelpoisen LEDin. Nyt yli neljä vuosikymmentä myöhemmin ja tuhansien ”hikoiltujen” kehitystyötuntien tuomalla taidolla ja kokemuksella GE:n LED tekninen osaaminen on yhä muita edellä ja jota muut yrittävät imitoida.

Tetra® LED Valojärjestelmän tuotteet ovat pitkälle kehitettyjä ja edustavat alan ehdotonta huippua. Niiden suunnittelun ja valmistuksen lähtökohtana on korkea laatu ja tehokkuus, pienimmistä komponenteista lähtien. GE LED chipit valmistetaan huipputarkkuudella ja testataan huolella ennen lopputuotteeseen valintaa, vain parhaat valitaan. OptiLens™ linssitekniikka maksimoi LEDien suorituskyvyn ja jakaa valon tasaisesti ja optimaalisesti kohteeseen. Laadukkailla johtimilla varustettu painevalettu moduulirakenne suojaa LEDejä kolhuilta, lialta ja kosteudelta sekä johdattaa LEDien tuottaman lämmön pois. Tiukoilla laatuvaatimuksilla saavutetaan tuote, jolla on minimaallinen energian kulutus sekä maksimaallinen valontuotto ja luotettavuus.

 

 

 

 

Ylivertainen valontuotto ja energiatehokkuus

 

Tetra® LED tuot-teiden maksimaalisella valontuottokyvyllä ja pitkäikäisyydellä yhdis-tettynä minimaaliseen energiankulutukseen saavutetaan merkittä-vää kustannussäästöä sekä asennus- että käyttötilanteissa.

Huippuluotettavuuden vuoksi mahdolliset huoltotarpeet ovat vähäisiä, mikä niin ikään merkitsee huo-mattavaa säästöä.

 

 
                                                                                                                                                

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tetra® LED tuotteiden huippuominaisuudet korostuvat erityisesti tarkasteltaessa valaistavaa pintaa. Ohjeiden mukaisesti asennettuina jo vähäisellä LED-moduulien määrällä saavutetaan erinomainen valon määrä ja tasaisuus ilman pinnalla näkyviä kirkkaita tai varjomaisia kohtia, jopa matalissa valomainoksissa.

Tetra® LED - Ylivertainen järjestelmätakuu

Laadusta ja luotettavuudesta ei tingitä. Tämä GE:n johtoajatus toteutetaan kaikissa tuotteissa ja se lunastetaan myön-tämällä tuotteille markkinoiden ylivertaisin takuu. Asennusohjeiden mukaisesti oikein asennetuille Tetra® LED tuotteille myönnetään VIIDEN (5) VUODEN järjestelmätakuu käytettäessä niitä yhdessä GE Tetra® virtalähteiden kanssa.

 

Lyhyt takuulauseke (Eng.):

*Tarkemmat takuuehdot erillisenä liitteenä.

Patentoitu ja luotettava Tetra® LED valojärjestelmä soveltuu lähes kaikkiin valomainossovelluksiin, niin sisällä kuin ulkona. Tetra® LED valojärjestelmä on poikkeuksellisen suorituskykyinen ja luotettava, se tarjoaa merkittävää energian säästöä, helpompaa asennusta, harvaa huoltoväliä sekä johdonmukaista kirkkautta ja tasaisuutta koko valomainoksen alalle.

”Ketju on yhtä vahva kuin sen heikoin lenkki”

Luotettavuus ratkaisee. Siksi testaamme systemaattisesti kaikki käyttämämme komponentit, valmistusvaiheet, mallisarjat ja lopputuotteet niin lämpötila-, kosteus- kuin ikääntymistestauksilla. Näin voimme taata jokaisen Tetra®  LED valojär-jestelmän osakomponentin suoriutuvan tehtävästään erinomaisesti vuosien ajan.

Valomainos on yhtä laadukas kuin siinä käytettyjen komponenttien laatu. Miten olet varmistanut valitsemasi LED tuot-teiden täyttävän niiden suorituskykyä koskevat vaatimukset? Mihin toimiin valitsemasi LED tuotteen valmistaja on sitoutunut mahdollisten ongelmien ilmetessä?

Käyttämällä GE Tetra® LED valojärjestelmän tuotteita tiedät jokaisen niistä olevan vahva lenkki ketjussasi sekä ylittävän kaikki normit ja laatuvaatimukset. Maailmanlaajuinen takuu ja varaosien saanti tekee niistä ainutlaatuisia ja turvallisia käyttää.

Auta asiakastasi parantamaan yritysimagoaan luotettavalla ja tasaisesti valaistulla mainoksella, joka toimii moitteetto-masti vuosien ajan. Käyttämällä Tetra® LED valojärjestelmää parannat niin omaa kuin asiakkaasikin imagoa ja mainetta.

Intertrafo Oy | Unkarinkatu 16, 20750 Turku | Puh (02) 2442 111 | Fax (02) 2442 350