Ajankohtaista

Intertrafo Oy sulautuu Tampereen Sähköpalvelu Oy:öön 1.2.2024 alkaen

Intertrafo Oy sulautuu emoyhtiöönsä Tampereen Sähköpalvelu Oy:öön. Tällä ei ole vaikutusta Intertrafon liiketoimintaan, joka jatkuu osana Tampereen Sähköpalvelua. Tytäryhtiösulautumisessa yhtiön nimi muuttuu Tampereen Sähköpalvelu Oy:ksi ja kaikki avoimet tilaukset, sopimukset, vastuut ja velvoitteet siirtyvät vastikkeetta Tampereen Sähköpalvelu Oy:n nimiin.

Muuntajatuotanto ja kaikki siihen liittyvät toiminteet jatkuvat ennallaan Turussa nykyisissä tiloissa. Yksikön päällikkönä toimii 1.11.2023 työnsä aloittanut Mikko Vähä-Heikkilä, joka vastaa kokonaisuudessaan Intertrafo-tuotteista ja muuntajatoiminnasta. Muuntajien asiakastoimitukset jatkuvat Turun toimipisteestä, muut tuotteet siirtyvät Pirkkalan keskusvarastoon.

Fuusion myötä yhtiön yhteys- ja pankkitiedot muuttuvat 1.2.2024 alkaen. Olemme lähettäneet asiasta asiakastiedotteen sähköpostitse, mutta mikäli et asiakkaanamme ole kyseistä viestiä saanut, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme tsp@tsp.fi / 03 251 5111 päivittääksemme asiakastiedot ajan tasalle.

Ota yhteyttä